Sommar

Sommar

torsdag 11 mars 2010

Misslyckad cosplaymamma


Helt värdelös, det var jag det idag. Melissa har i 1 års tid byggt upp glädjen för cosplay weekenden i Uppsala nu i april. Hon har tjatat om att vi ska beställa biljetter och peruker, sy kläder mm. Hon har levt för det här hela året. Hennes liv kretsar en stor del till kläder, peruker mm.

Eftersom jag är som jag är har jag sagt att vi hinner köpa biljetter.

Jag vill ju veta vem hon ska åka med , att de får åka och sånt en mamma vill veta innan jag beställer biljetter. Idag tyckte jag det var dags och gissa vad. BILJETTERNA ÄR SLUT.. Den värdelösaste mamman i hela världen. Hon hade ju tryckt på hela året om att allt skulle ordnas.

Stackars Melissa , stängde in sig gråtande på toaletten. Det har ju bara varit 1 sak hon önskat sig riktigt mycket , hon kunde varit utan alla julklapparna bara för att få gå på cosplayeventet.

Vad göra , jo sätta sig vid datorn och leta andra cosplay event. Hittar ett men törs inte säga något innan jag vet att biljetter finns. Lyckan är gjord det finns biljetter så nu blir det i Stockholm istället på fryshuset. 2 biljetter beställda. Sista dagarna på sommarlovet så nu finns det något att se fram emot igen.
Till all lycka verkar det bättre, man får fota där och gå runt på ett helt annat sätt.
Så från misslyckad cosplay mamma till världens bästa mamma.

3 kommentarer:

 1. Oh, vilken tur att du hittade en lösning ! - Och att det blev ännu bättre !
  Sånt där är INTE kul !

  SvaraRadera
 2. nej vad rutten man känner sig drömkrossare

  SvaraRadera
 3. Hurra! Jag förstår hur du kände dig....men nu är ju allt ordnat. Slutet gott, allting gott! Kram!/Anna

  SvaraRadera