Sommar

Sommar

tisdag 31 augusti 2010

FörkyldI måndags började Matts jobba igen, efter att varit hemma sjuk 1 vecka . Som alltid någon vecka in på terminen kommer förkylningarna. Alltid varit så , efter att jobbat någon vecka slår det till.

Men Matts blir inte normalt förkyld. Han säckar ihop totalt. Ögona rinner, han klarar inte av ljus utan att det bara strömmar från ögona. Näsan är som en helt öppnade vattenkranar. Ställer ut stora plastkassar till hans snorpapper.Att man säger att karlar blir så väldigt sjuka vid en förkylning stämmer faktiskt här. Men det är ändå roligt att retas och säga : typiskt bara för att du är karl beter du dig som du är döende när du blir lite förkyld . Hans tolerans nivå över sådana talesätt är väldigt låg :)

Den här veckan ligger Melissa och jag till sängs . Vi avlöser varandra precis. Har sån tur att grannen är ledig måndag och tisdag, så han tar hundarna. Melissa har lite efter Matts vid förkylning så hon ligger i ett helt mörklagt rum. Jag klarar mig bättre. Även om jag också mår pyton.

Bestämt mig för soffläge hela dagen idag, imorgon måste jag jobba några timmar. Men det är ok , kan ju alltid vila när jag kommer hem.

Attjo på er

6 kommentarer:

 1. krya på er i stugan!! män å feber e som att föda barn!

  SvaraRadera
 2. Jag vet det är lite synd om karlarna :)

  SvaraRadera
 3. men vadå! det är väll ändå din plikt att ta hand om karn din om han är dålig :)

  SvaraRadera
 4. Matts det är fult att låtsas vara nån annan, lär dig stava så känner jag inte igen dig

  SvaraRadera
 5. Prosit !
  Hoppas ni alla mår bra snart !

  SvaraRadera