Sommar

Sommar

tisdag 9 mars 2010

Gammelhunden Gimmick
Idag blev det en jobbig dag. Inte så att jag fick mycket att göra nej, Gimmick fick ett anfall igen. Han får kramper och blir totalt borta. När han vilat 20minuter är han som ny igen. Men det är jobbigt för jag vet att vi inte kommer att ha så lång tid kvar. Han ska få sluta värdigt när det är dags.

Gimmick är en härlig hund. Han kom till oss när han var 11 veckor och det första han gjorde var att springa runt hela tomten och gräva upp alla grisöron och andra äckliga saker som Magic hade grävt ner. Det Magic hade gömt under flera år tog det Gimmick 1 vecka att hitta.

Gimmick har alltid varit väldigt mjuk, jag var ju van med en tuffing innan så det tog ett tag för mig att hitta balansen med honom. Men sen har vi haft många roliga år tillsammans.

När Gimmick var ca 6månader så låg han på gräsmattan hemma, bredvid en hög sly som vi tagit ner. På tomten hade vi ett skatpar bodde och de hade ägnat en tid åt att reta Magic. De gjorde samma sak med Gimmick sprang runt honom och nöp honom i svansen. Det dom inte var beredda på var att det här var en snabb hund, han snurrar runt får tag i en av skatorna i stjärten och håller den. Till slut lyckas skatan komma loss och gömmer sig i slyn. Sen hade vi ett skatpar som blev helt vansinniga i fler veckor så fort Gimmick kom ut.
Det finns många historier med Gimmick men jag berättar mer sen nu ska jag lägga mig bredvid honom och gosa lite.

2 kommentarer:

  1. Åh, lilla goa gubben....
    Gosa ordentligt !

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina bilder! Vad fina historier du har kring denna underbara hund!

    SvaraRadera