Sommar

Sommar

fredag 13 januari 2012

Halka




Jag är en människa som inte bråkar och skäller så ofta. Är det något fel brukar jag ta det lugnt och vara artig och även glad mot den jag pratar med.

Det är ju inte den som sitter i växeln som gjort något fel.Så när jag ringer ex Tierpsbyggen är jag glad och artig när jag påtalar felet. Men inte idag , jag var så förbannad.

Det var inte hennes fel i växeln idag heller , men jag hade så ont och var riktigt arg.

Det som hände var följande. Jag går ut med Jerome stapplande på en av kryckorna , kommer ca 3 meter så halkar jag och naturligtvis blir jag tvungen att använda min onda fot för att återfå balansen. Lyckas ta mig in i dungen så Jerome får sköta sitt.

Tar en annan väg hem som jag tror är bättre sandad förbi soprummet. Precis utanför soprummet åker benen undan igen. Åter samma sak med onda benet.

Allt för att den som sandar inte sköter sitt jobb. När de sandar gör de stigar, parkeringen ska man inte tala om. Detta är inte bara här utan busschauffören som körde skolbussen var heligt förbannad över bristen på sandning.


Så därför fick hon i växeln ett rasande samtal från mig. Där hon även berättar att hon varit i kontakt med mannen som sandar redan på morgonen. Han har fortfarande inte varit här och nu snöar det över. Så nu kan man inte ens se vart det är halt.
JÄKLA KLÅPARE

4 kommentarer:

 1. Här var det också isgata idag och det är faktiskt förfärligt. Jag förstår verkligen att du blev arg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja speciellt som foten började bli bättre . Tillbaks på noll igen =(

   Radera
 2. Isgata här också då det nu mer inte saltas alls. Och här skötts det väldigt dåligt sen vår gårdsman gick i pension, suck. Förstår att du blev flyförbaskad, det blir man här också då det sista man här önskar sig är att gå omkull för ryggens skull. Men snart vänder det till det ljusare och då får vi njuta åter igen med millånga promenader…

  Krya nu på lilla fossingen där. Kramar här om! Isgata här också då det nu mer inte saltas alls. Och här skötts det väldigt dåligt sen vår gårdsman gick i pension, suck. Förstår att du blev flyförbaskad, det blir man här också då det sista man här önskar sig är att gå omkull för ryggens skull. Men snart vänder det till det ljusare och då får vi njuta åter igen med millånga promenader…

  Krya nu på lilla fossingen där. Kramar här om!

  SvaraRadera
 3. Alltså jag har missat vad du gjort med din fot, men jag kan meddela att jag hade varit skit förbannad med, livrädd när det är snö och halt för att halka, jag har en kass rygg som för minsta knyck kan göra mig sängliggande :S
  Så bara på dem, det är väl meningen att de ska sanda ordentligt så ingen skadar sig.
  Jag hoppas foten är bättre?
  Kram

  SvaraRadera