Sommar

Sommar

måndag 17 maj 2010

Sommarkänsla
Den här helgen har det inte blivit nå skriva av. Haft främmande så vi har gjort annat istället.

Vi var på loppis en dag i Söderfors, hittade inga fynd men Matts blev lycklig. Helt plötsligt drog han mig i armen och la en påse i min hand. Han hade hittat påsen man köpte till Tv-piraterna som gick 1983. Storslam för honom. Han tordas inte köpslå om den för han var så ivrig så han trodde den skulle bli dyr om han försökte. Men jag fick den för en tia. =)

Igår var vi till marmorbrottet med tjejerna, eftersom det var så varmt. Men trodde aldrig att Melissa och Bea skulle bada. Men Bea kastade sig i först utan att tänka, men Melissa tog längre tid på sig. Men i kom de bägge två. Galningar, det var svinkallt i vattnet.

Plötsligt kom det en groda och simmade bredvid Melissa. Hon blev kallad grodan av personalen på bb för hon låg som en groda. Så jag blev full i skratt när jag såg dem. Kom på att alla kallade henne grodan som bebis.

Dagen har jag tillbringat med en granne, vi var till Granngården och köpte pelargoner och jord. Så nu ska jag plantera många av plantorna jag sådde förut. Om allt tar sig blir vi översållade av blommor och tomater.Nu är det bara att hoppas att värmen håller i sig. Njuter i solen. Även jag kan tycka om annat än snö=)

4 kommentarer:

 1. Åh, ormet kruper ! ;)
  Fy vad kallt det måste ha varit att bada !

  SvaraRadera
 2. ormen kröp inte längre den var död

  SvaraRadera
 3. Men ormen ser ju skrynklig ut??

  Skulle aldrig kommit i, tuffa brudar!!

  SvaraRadera
 4. Så underbart med sommarvärme!!

  Vilken fin och trevlig blogg! Keep up the good work! Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera