Sommar

Sommar

lördag 27 augusti 2011

Melissas nya liv


Tänk vad ny skola och miljö gör.

Nu är Melissa i full gång på sin nya skola. Så himla skönt när hon kom hem första dagen och tala om att det där verkade jättebra. Människorna är mer som henne. Många i klassen åker också på konvent .

Hon har alltså börjat på teaterlinjen i Uppsala Bolandskolan och ni som varit in på min blogg tidigare förstår säkert att det passar henne. Hon har dessutom sagt att hon ska bli skådespelare eller konstnär sen hon var 3 år gammal så det var ju inget svårt beslut för henne vilken linje hon skulle gå.

Hon kommer hem på dagarna trött men sprudlande glad. Det såg vi inte på hela sista året på högstadiet. Nu stannar hon kvar efter skolan och hela klassen går ut och äter eller gör saker. Ändå har dom bara känt varandra drygt 1 vecka =)


När man dessutom får upp Melissa före kl 9,00 en helg för att hon ska träffa kompisar är helt otroligt. Idag ska många i hennes klass träffas och gå på cosplay träff i stadsparken .

Det var det här jag hoppades skulle ske när hon började ny skola. Hon har verkligen hamnat på rätt plats känns det.

3 kommentarer:

 1. Ett modershjärta kan inte klappa mera lyckligt när man ser att ens barn mår bra och tycker att livet är underbart.
  Ja det brukar bli bra när det är gymnasiumdags för då blir det precis som du säger. Flertalet är lika som man själv är.

  // Kerstin

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka! Jag förstår dig precis. Sådant värmer ett modershjärta mer än vad barnen någonsin kan förstå. Så skönt att hon har hittat rätt :) Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart! Man blir så glad när man märker att barnen mår bra :)

  SvaraRadera