Sommar

Sommar

måndag 11 april 2011

Skrämmande skräckisar


I våran familj så gillar vi att titta på skräckfilmer. Dessutom tycker Melissa och jag att det är roligt att skrämma Matts efteråt :) Han är den som blir lättskrämd efter en skräckfilm.

Förra helgen tittade vi på en varulvsfilm , när Matts fick för sig att hämta en skål med chips. När han gick och hämtade chipsen gömde sig Melissa bakom hyllan. När Matts kom med skålen hoppade hon fram och röt som en varulv. Matts blev så rädd att chipsskålen flög i luften och alla chips hamnade på golvet.

Som alltid tjöt vi av skratt, tårarna bara sprutade på mig. Matts var inte alls road . Jerome blev däremot överlycklig en hel skål med chips bara för honom.

I helgen tittade vi på en film som heter Husk. om ett gäng ungdomar som åker av vägen. De ser ett hus skymta bakom en majsåker så de bestämmer sig för att gå dit och be om hjälp. På åkern står det fågelskrämmor, naturligtvis är de dödligt farliga.
Matts somnar halvvägs inne i filmen , så när vi tittat klart väcker vi honom så han går in och lägger sig. Då kommer Melissa på ideen att trä ett örngott över huvudet och gå in till honom. Med en ficklampa under hakan.
Nedrans vad den mannen kan skrika och kasta grejer. Tjutande av skratt åter igen efter lyckad skrämmande så lämnar vi honom att försöka sova igen.Vi är inte speciellt snälla mot Matts , men det är så himla roligt. Sen tycker jag att man får vara elak ibland.

4 kommentarer:

 1. Stackars, stackars Matts!!! :P

  SvaraRadera
 2. ha ha man får vara elak. men säg nu inte till Mats att jag skrev detta här ha ha Läste precis om detta inne hos honom. Stackare!

  SvaraRadera
 3. fy bubblan vad jag tycker synd om mats...gillar inte skräckfilmer...

  Ha det bäst !
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 4. Nä man får inte vara elak men däremot skoja lite får man men ta det försiktigt människan kan ju få en hjärtinfarkt.

  SvaraRadera