Sommar

Sommar

söndag 9 januari 2011

Pedofilvarning


Man läser så mycket om pedofiler runt om i världen. Men jag har mig veterligen inte stött på någon. För mig är det det lägsta man kan sjunka när man ger sig på barn.

För ett tag sen hittade Matts en karl som sjöng country på nätet. Han tog kontakt med honom och dom blev tom vänner på facebook. För 1 vecka sen fick Matts en skiva från honom och 2 nothäften som han gett ut.

Matts blev lite mer nyfiken på karln så han googlade honom. Vilket botten napp, han var inte känd för sin country, däremot hade han dömts för flera fall av övergrepp på minderåriga pojkar. I Ryssland hade han suttit i fängelse 5 år, i Spanien några år också. Nu bor han i Estland och har några pågående mål som väntar.Bara tanken att ha kontakt med en sådan människa får det att vända sig i magen på mig. Matts tog så illa vid sig att han överhuvudtaget tagit kontakt med mannen. Men han visste ju inte han hade ju bara hört musiken.

Så otäckt att det är så lätt att komma i kontakt med pedofiler. Musikintresserade ungdomar kan ju lika lätt komma i kontakt med personen. Man tror ju inte att man ska träffa någon annan än en countrysångare.

2 kommentarer:

  1. Det är ju det som är så tragiskt när men tror en människa om gott och det sen visar sig finnas en väldigt mörk baksida.

    // Kerstin

    SvaraRadera
  2. Hemskt. Finns mörksidor hos många människor som är skrämmande. Kan vara snälla tanten i kiosken,

    SvaraRadera