Sommar

Sommar

söndag 2 januari 2011

Extrema hårfärger


Har alltid varit intresserad av att färga håret, kul med ombyte. Men det extremaste jag haft är svartlila. Förstörde hur många örngott som helst.

Men nu har jag en dotter som inte har samma begränsningar som mig och det är så himla kul.

Det började med att hon ville ha rosa , så vi sökte tills vi hittade hårfärg. Hitta hårfärg när man bor på liten ort är inte lätt. Om man dessutom inte vet vad dom heter blir det jobbigt sökande. Vi försökte få tag på färg i Uppsala men det fanns inget ställe som sålde de lite ovanligare färgerna.

Hennes andra intresse är att göra lite morbida foton :-)

Sen var det bara att söka på nätet och nu har vi hittat några sidor http://kawaiidesign.se var den första vi hittade men den är relativt dyr , nu har vi hittat en bättre http://www.vicious-m.se/shop som är både bra och billig.

Första gångerna använde vi Stargazer . Rosa första gången, sen blev det halva huvudet rosa och halva grönt.

Under en period blev det naturlig färg närmast hårbotten, sen rosa och topparna svarta.

Till Meuw con var hennes färg rosa men hon hade en blåturkos peruk.Nu i helgen färgade vi igen och nu blev det inte stargazer utan Manic Panic vi använde. Bra färg att jobba med , fäste bra och blev starka färger. Denna gång blev det gult och flamingorosa.Vi får se vad det blir nästa gång för nu har hon lizzardgreen och olika rosa färger som vi beställde från http://www.vicious-m.se/shop . Hon har valmöjligheter iallafall.

Här kommer vi precis in från att varit ute i snöstormen på nyårsafton.

3 kommentarer:

  1. Kul att se. Modigt att testa alla färger. God fortsättning på nya året.

    SvaraRadera
  2. Färgstark tjej, på flera sätt kan man säga. ;)

    SvaraRadera
  3. Visst är det roligt när barnen vill färga håret i lite skojiga färger. Min yngsta färgar håret i de mest spännande färger. Just nu är det en rosa/röd färg som vi köpte på H&M, där de har kommit ett märke med hårfärg som heter något med extreme.

    SvaraRadera