Sommar

Sommar

söndag 23 januari 2011

Hembränt i garderoben


Bodde i ett hyreshus uppe i Tärn ett tag. Huset bestod av ca 6 lägenheter och det var bara yngre som bodde där. Vi hade himla sammanhållning där.

Allt var väldigt enkelt för när en hade fest innebar det oftast att det var fest i hela huset.

En gång söp en kille omkull hos mig och somnade i min säng. Han var väldigt blyg så naturligtvis fick vi för oss att skoja med honom. Killarna knöt fast en rosett i hans "ädlare" del, sen väntade vi på att han skulle vakna. När han vaknade och upptäckte rosetten lurade killarna i honom att han gjort det själv. Att han gått in till mig och sagt att han hade en present åt mig. Stackarn sprang därifrån och tordas inte prata med mig på länge, inte förrän han fått veta att alla drivit med honom.

En annan gång när jag kom hem från jobbet luktade det så konstigt när jag kom in i lägenheten. Gick runt och kollade vad det var som gav upphov till lukten. I min garderob rinner det någon konstig vätska nerför väggarna. Det kommer från grannen ovanför mig.

Springer upp och säger åt honom att någonting rinner från hans lägenhet. Han går in i sitt sovrum, där det visar sig att han har fler mäsksatser står och jäser. Bara det att en 50liters damejan gått sönder och runnit rätt ner i mitt linneskåp. Inte lätt att dölja hembränning i det läget :)

Det var inte bara fester och hembränt där utan vi hade trevligt utan också. En tid att se tillbaka på med ett leende.

2 kommentarer:

  1. Ja, det var tider det....
    Huset i Tärn har man ju varit en del i. :D

    SvaraRadera
  2. hahaha låter som en trevlig tid att tänka tillbaka till.

    SvaraRadera