Sommar

Sommar

torsdag 9 september 2010

Inte som andra


Ibland undrar jag , är jag underlig :D

Men faktum är att jag bara gillar att göra saker tillsammans med Melissa. Är det så konstigt. När jag var funktionär på meuwconet fick jag kommentarer om det.

Dom som hade synpunkter då, skulle sett oss igår.Melissa kom hem och hade köpt röd karamellfärg för hon ville göra blods bilder. Hon gör sin egen true blood serie.

Bara att följa med henne ut. Hon med plastbytta med blod och jag kameran.

In skogen och ta bilder. När vi höll på som bäst kom det en kvinna gående på stigen, vilken min och vilken fart hon fick. Melissa med stor köttyxa i ena handen , manchete i andra och totalt blodig. Mig såg hon inte. Vi skrattade så vi nästan kiknade.

Sen ut på vägen. Melissa är ju vig så hon kommer upp snabbt när det kommer bilar , DET GÖR INTE JAG. När vi fotar som bäst kommer en kille på cykel. Bara stirrar , skrattar och frågar : vad f-n gör ni?
fotar svarar vi skrattande.

Sen in i nästa skog och fortsätter ta kort. Vi höll nog på 1,5 timme. Men vad roligt det var.

Så dom som har problem med att jag umgås med min dotter skulle nog försöka lite mer med sina barn. För kul kan man ha tillsammans :DSen att bilderna är lite morbida får man stå ut med. Varken hon eller jag är någon ängel2 kommentarer:

  1. Men en rejäl änglatrumpet har du i alla fall. :)
    Undrar vad tanten i skogen trodde ? :D

    SvaraRadera
  2. Det är ju alldeles föredömligt att umgås med sina barn! Hur ska man annars lära känna dem? Om barnet har intressen som anses "udda" borde det vara ännu viktigare för att skapa förståelse.

    Bilden på vägen skulle jag kalla konst!

    SvaraRadera