Sommar

Sommar

onsdag 8 september 2010

3 år med JeromeVad fort tiden går. Nu har vi haft Jerome 3 år och han har förvandlats från en liten ulltuss till en stor pälsboll.
Något man upptäcker när man har en hund som Jerome är hur folk reagerar olika på vuxen hund och valp. Eller valp och schäfervalp.

När Jerome kom hem och vi var ute och gick med honom blev folk helt betagna i honom. Kommentarerna var Gud så söt , vilken nalle eller bara oh får jag klappa. Men konstigt hur folk kan byta åsikt.

Vet inte hur många människor som tyckte han var så söt tills dom fick veta att det var en schäfer. Då ändrades tongångarna till nej fy är det, eller dom som är så otäcka. Folk som ena stunden gullat med honom tog 5 steg bakåt.


Idag är han en väldigt stor kille och respektingivande. Tills man lär känna honom och upptäcker att det är en så barnslig och snäll kille i en stor kropp bara. Burdus och väldigt framåt.

Skäller på folk gör han ibland , men inte för att vakta. Nej han skäller för att han vill hälsa på folk. Han förstår ju inte att han från att vara världens gulligaste gått till att vara otäck schäfer. Inte lätt att förstå att dom som tidigare ville hälsa inte längre vill.

Dom som känner honom vet att han fortfarande är den gulliga valpen han var för 3 år sen.


2 kommentarer: