Sommar

Sommar

söndag 11 september 2011

Stroke Robinsons fel?


Läste artikeln i Aftonbladet och kan för mitt liv inte förstå varför man skyller på Robinson att kärlet brast. Sen att andra deltagare också anklagar Robinson för att vara orsaken.

Har själv varit med om en stroke där kärlet brast . Så allvarligt att jag dött om jag inte var på sjukhuset när det hände. Vem ska jag skylla på då?

Det finns ingen eller inget man kan skylla på. Det är bara otursamt att det brister. Man kan gå genom hela livet utan att ett anerysm brister och det kan ske när man är helt ensam utan möjlighet till hjälp. Jag tycker man ska vara tacksam att det sker när det finns möjlighet till hjälp.

Petra Ljungbergs kärl hade kunnat brustit även om hon inte varit med i Robinson. Man ska inte försöka hitta någon att skylla på . Det som händer händer.


Var istället tacksam för att vara i liv och ta tillvara på det.

5 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med, varför skylla på någon! Bättre att vara tacksam och ta tillvara på den tid man har... ingen är odödlig ...tyvärr!

  SvaraRadera
 2. Så där ja, nu funkar det bättre, hi... Men det var det värsta, som du säger, det kan hända när som helst och alla, dåligt av dom tycker man här... Och tur att du råkade vara på rätt plats så vi får ha kvar dig o länge:)

  Gillar skarpt eran nya logga, så vacker att man bara vill kliva in och krama om, mmm.

  Ha det fint. Kramiz

  SvaraRadera
 3. Sv: Jag får väl lov att säga att jag är partisk då jag med då mina hundar är de finaste som finns .:)

  I dag blir det tvätt, städ och mys med hundarna och katten! :)

  SvaraRadera
 4. Det var väl frivilligt att ställa upp eller? Varför måste folk alltid skylla på något när hemska saker som sånt här händer. Det hände för att det hände inte för att hon var med i Robinson!

  SvaraRadera
 5. Jag har tänkt som du! Man är frivilligt med i Robinson och vet att det är en påfrestning för kroppen. Och som du skriver, så kunde kärlet ha brustit när hon var ensam hemma. Förstår inte heller varför det alltid måste utses en syndabock. Att vara tacksam över livet borde vara det primära just nu!

  SvaraRadera