Sommar

Sommar

måndag 9 januari 2012

Lämnade pojkeHändelsen som upprör många av oss fortsätter på ett rätt underligt sätt. Dåligt med tips fast det blivit så uppmärksammat.

Nu har polisen iallafall fått in ett tips från någon som säger sig vara förälder till en annan pojke i gruppen. Hoppas det ger något.

Vad jag inte fattar att de inte får in fler tips. Några i laget måste veta vem det gäller . Att de inte ger sig till känna och talar om vad som hände. Detta är i mitt tycke ofattbart.

Jag skulle inte tveka en sekund om jag visste vem det gällde att höra av mig till polisen.

Dåligt av oss medmänniskor .

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article14187191.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/innebandy/article14179552.ab

http://zerpo.blogg.se/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14192477.ab

5 kommentarer:

 1. Man blir så tokarg så det finns inte ju!

  SvaraRadera
 2. MED ANLEDNING AV DET MEDIADREV SOM UPPSTÅTT PÅ GRUND AV UPPGIFTER I MIN BLOGG HAR JAG BESLUTAT ATT ÅTERKALLA SAMTLIGA INLÄGG SOM SKRIVITS FRÅN DIVERSE BLOGGLÄSARE. JAG HAR OCKSÅ REDIGERAT BORT FÖRENINGENS NAMN VILKET FÖRKLARAS HÄR NEDAN...

  EN SERIÖS FÖRENING MED IDÉELLT HÅRT ARBETANDE INNEBANDYÄLSKARE HAR INDIREKT PEKATS UT GENOM EN KÄNSLOMÄSSIGT SATT RUBRIK SOM BYGGTS PÅ ANDRAHANDSUPPGIFTER. HELA HÄNDELSEN HANDLAR OM TVÅ OLIKA POJKAR VARAV DEN ENA TILLHÖR DEN NAMNGIVNA FÖRENINGEN, HAN ÄR VÄLBEHÅLLEN OCH TRYGGT OMHÄNDERTAGEN.

  DEN ANDRA POJKEN (SOM ÖVERGAVS) SOM NÄMNS HÄR NEDAN I MIN BERÄTTELSE ÄR INTE IDENTIFIERAD, POLISEN HAR DOCK FÅTT UPPGIFTER OM FÄRG PÅ MATCHTRÖJA OCH BYXOR. DET FINNS DOCK INGENTING SOM MED SÄKERHET KNYTER HONOM TILL DEN FÖRENINGEN SOM TIDIGARE HAR ANGIVITS. ARBETE MED ATT IDENTIFIERA POJKEN OCH FÖRÄLDERN PÅGÅR, ÄR DET NÅGON SOM VET NÅGONTING OM DETTA BÖR DET MEDDELAS TILL POLISEN.

  JAG KOMMER INTE YTTERLIGARE KOMMENTERA DENNA HÄNDELSE DÅ DEN BYGGER PÅ ANDRAHANDSUPPGIFTER.

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt med Fnulan. Det är helt otroligt.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 4. Vet inte vad jag skall tycka om detta. Ingen verkar ju ens kunna med säkerhet bevisa att det ens har hänt på rikgit. Andrahands uppgifter och ingen träder fram. Hela denna historia känns konstig!

  SvaraRadera
 5. Här tycker man också att detta är skumt, då ju faktiskt ingen vågar avslöja förövaren o det stackars barnet. Och är det sant, så är det väldigt sjukt :(

  SvaraRadera