Sommar

Sommar

lördag 22 oktober 2011

Varför förstöra


Blir så trött på att man ska leka och förstöra när man sitter bakom ratten.


Under sommaren har det varit några i byn som kört som galningar , roat sig med att spinna på gräsmattor, kört vårdslöst och varit allmänt farliga.


Älskade själv att leka när jag var yngre, men vi valde platser med omsorg. Stora grusparkeringar eller stora parkeringen vid kyrkan där man kunde öva på handbroms sladdar mm . Tycker fortfarande om att köra bil och älskar fart mer än vad som är nyttigt och lagligt. Men jag anpassar efter väg och håller alltid hastigheten i bostadsområden eller genom byn.


Men som sagt här har det varit några som lekt över deras förmåga. I somras var de uppe vid skolan och körde sönder både gräsmattor och träd. Även andra gräsmattor på offentliga platser har fått vara sladdbana.

Men igår gick någon klart över gränsen, krockade en parkerad bil. Kvinnan som äger den är äldre och har precis brytit armen inte ens fått den opererad ännu. Tyvärr fick jag gå hem till henne och tala om att hennes bil blivit krockad.Nu är det så att fler stycken sett bilen som gjorde det så det är ju bra. Lite mer att ge polisen på måndag . Då kvinnan är dålig själv så hjälpte jag henne med polisanmälan , ska även åka in på måndag till polisen så de får fotografera skadorna och ta de sista uppgifterna.Så himla tråkigt att människor inte får lära sig hänsyn och folkvett längre.

6 kommentarer:

 1. Ja det är riktigt tråkigt när de måste förstöra de kan vl hitta nått bättre ställe o leka på..

  SvaraRadera
 2. Jävla idioter,,så bra att flera sett vilken bil som gjort det.

  SvaraRadera
 3. Sånt här gör en så förbannad!! Fan, vad meningslöst!

  SvaraRadera
 4. Blir så trött på sånt där att jag saknar ord. Förstår inte vad som är så kul med att förstöra :(

  SvaraRadera
 5. Men näää e de sant??? Hu vad arg jag blir!!!!

  SvaraRadera