Sommar

Sommar

fredag 24 februari 2012

Kryssnings mål

Så himla härligt med en kryssning efter all otur och förkylningar. Nu har vi haft vår efterlängtade kryssning. Huvudmålet var Sea Life i Helsingfors.

Var lite struligt att ta sig dit då vi inte hade fått rätt spårvagnsnummer från Vikingline. Men efter några förfrågningar så hamnade vi rätt.


När vi väl kom fram stod jag bara och tittade på byggnaden och tänkte att det här blir inte så mycket att se. Men vad lurad jag blev. Om ni ska till Helsingfors och är intresserade av det marina livet ska ni absolut åka dit.Vi tog så mycket mer bilder men detta får räcka..... eller förresten en liten videosnutt också.

5 kommentarer:

 1. Ja, jösses så mycket intressant och tack för tipset. Jo, här gillas fiskar i alla dess former och detta vore nått att få se med egna ögon… Få se om det bliva en tripp över på 50 års dagen då man ändå har planerat att fly sin kos, hehe.

  Trevlig helg till er alla. Kramiz

  SvaraRadera
 2. Hittade du Nemo ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han är ju med på första bilden =)

   Radera
 3. Vilka bilder! Bläckfiskens ögon ser ruggigt intelligent ut. Ni har ju ganska nära till Helsingfors, här på västsidan blir det Danmark, de har ett akvarium där man kan simma med hajar. Nja det lockar nog inte mig precis;-) Jag har hajskräck även i insjöar, hehe.

  SvaraRadera
 4. Härligt med kryssning.
  jag har aldrig varit i Finland men det kommer säkert en vacker dag, så tack för tipset om Sea Life :)
  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera