Sommar

Sommar

måndag 27 juni 2011

Jag är tillbaka


Hur handikappad blir man egentligen när internet ligger nere. Själv erkänner jag att jag varit helt tokig på vår internetleverantör och stadsnätet.


Förra måndagen försvann vårt internet, vilken fasa . Men ok en dag kan man vara utan.
Tisdagmorgon går jag direkt och startar datorn men icke. Då blir jag sur ;( Första felanmälan.

har faktiskt felanmält varje dag då inget hänt. Visar sig att vissa felanmälningar inte ens är registrerade. Nu har inte felet legat hos Bredband2 utan på vårt stadsnät Open Net. Men för det ska ju de vidarebefodra felanmälningarna då man som privat person inte får felanmäla till Open Net

I torsdags eftermiddag berättar dom på bredband 2 att Open Net börjat felsöka 11.20 den dagen. Alltså på den fjärde dagen startar dom felsökning. Duktiga dom är INTE

I helgen fick jag låna en dator med telia som internet leverantör . Gissa om jag skickade mail till Open Net och Bredband 2 där jag skrev vad jag ansåg om att ett helt samhälle faktiskt blir utan internet och de inte bryr sig.

Alla i Månkarbo som ligger under stadsnätet har alltså varit utan inte bara jag. Dålig stil att det ska ta över 1 vecka att söka och laga felet.

Men nu är jag tillbaka så nu får jag se till att få in lite inlägg.

Förresten alla vänner hoppas jag ni haft en underbar midsommar :)

2 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka :) Hoppas er Midsommar med varit bra! Vår har varit fantastisk! Finns massor med bilder mm på bloggen :)
    Kram Maya

    SvaraRadera
  2. Fy fasen vad dåligt, men kul att ni är tillbaka på nätet nu i alla fall!

    SvaraRadera