Sommar

Sommar

lördag 26 mars 2011

Lolinx under kniven


I torsdags skedde det äntligen. Lolinx blev steriliserad.

Jättebehändigt , lämnade in henne på morgonen så skulle dom ringa när jag kunde hämta henne. Varnade veterinären vid inlämning att det är en rätt elak katt. Hon blev tacksam, för det vanligaste var att folk sa att deras djur är jättesnälla.
Att jag tycker det är behändigt att lämna in henne är bara för att sist jag var med om en sterilisering skulle vi vara med och hjälpa till. Bara det att katten vaknade och börja skrika. Hon var ju helt bedövad så hon kände inget men det är otäckt när dom skriker. Tjejen jag följde med och jag gick ut och lämnade katt och veterinär åt sitt öde :) (han behövde ingen mer hjälp då)

Därav skönt att lämna min katt och gå.

Klockan 12 ringde dom och sa att jag fick hämta henne. När jag kommer dit berättar hon att det var tur att jag kom för Lolinx hade livmodersinflammation. Så nu var allt borttaget. Dessutom var ju katten jättesöt och snäll.

konstigt för det är hon inte hemma ;)

Nu går hon här med sin tratt på huvudet, men den gillar hon inte. Första dagen gick hon baklänges nästan hela tiden.Däremot vaknade jag imorse med att hon låg på min mage och ville gosa. Hoppas det håller i sig.

1 kommentar:

  1. Men så skönt att det nu är över och att allt gick så bra för lillan :D

    Inte kostigt att Lolinx var sur och tvär då hon säkert hade känningar av sin infektion. Har själv haft många katter i omgångar och aldrig att någon av dom varit sura eller elaka. Du ska se att när allt är lekt och hon mår bra igen så får du världens gosigaste Lolinx :D

    Ha det gött. Kramiz

    SvaraRadera