Sommar

Sommar

söndag 27 mars 2011

Javisst tittar jag på Big Brother
Jag erkänner, jag tittar på Big Brother. Bland vissa är det en skam att erkänna, men jag tycker det är roligt att titta på.

Tänk att kunna sitta hemma i soffan och se folk vara så helt komplett korkade. Att bara sitta där och tycka vissa av dom bete sig som dom inte har något förstånd alls. Sen finns det dom man bara gillar så mycket.

Vi satt och tittade på när dom var i oasen. Sorgligt att se unga flickor vika ut sig och inte bli något annat än en bordellrörelse fast utan pengar inblandat. Jag är absolut inte fördomsfull, men när jag ser tjejer lägga upp sig så lättvindigt tycker jag det är sorgligt. Har inte varit ute på Minelas blogg så jag vet inte om hon bloggat ämnet ännu.

Sen sitter jag och skrattar så tårarna rinner emellanåt för det är bra komiskt med ex Gurkans kommentarer eller när Katerine driver dom andra från vettet.

Själv är jag av den uppfattningen att det finns några som är vettiga i huset sen finns det dom som man undrar om dom är verkliga.

Vanessa och Sonia är för mig det slöaste och "elakaste" i huset.

Vi tittar på nätet varje dag så man ligger ju efter men det gör inget. Så är det att inte ha kanal 11

http://www.bigbrother.se/1.2071703/2011/03/27/bara_big_brother_sager_at_mig

2 kommentarer:

  1. fasen vad jag garvade när jag såg det här big brother klippet :D
    http://charliebernadotte.wordpress.com/2011/03/27/roligaste-big-brother-klippet-jag-sett-pa-lange/

    SvaraRadera
  2. Tyvärr har jag inte tid att titta. Men jag älskar ofta att kolla när folk gör bort sig. Funderar över om dessa människor inte har en tanke på att det finns ett liv utanför BB huset också!
    Har sett alla tidigare säsonger men denna har jag missat helt!

    SvaraRadera