Sommar

Sommar

måndag 21 mars 2011

Bloggtorka


Ibland är det totalt omöjligt att komma på något att skriva om. Man surfar runt och läser andras inlägg. Tycker dom är så himla duktiga som bloggar nästan varje dag.

Här känns det totalt tomt på ideer.

Hur intressant är det att läsa om att min tand krashat och tandis fick dra ut 1/4 av den , sparade resten för att ha något att bygga ny tand på.


Eller att vår lilla apkatt Lolinx ska under kniven på torsdag och steriliseras :) äntligen kanske hon lugnar sig.

Här händer ju ingenting. Hunden som bet ihjäl rådjuret är identifierad. Tycker faktiskt att det är synd om ägarna, dom var förkrossade över händelsen. Så lätt det sker, hade kunnat vara vilken hund son helst. Instinkten tar över totalt. Tyvärr blev den ju belönad i och med att hon lyckades fälla bytet.

Jag ska till Tärnsjö och köra mor min till sjukan. Sen ska jag försöka få med mig någon på kvällen och gå på bingo.Lite avkoppling på kvällen.

Fick förfrågan om att ta ut en ny hund, men denna gång får Melissa ta den hunden. Det var tur det för det är nog första gången jag varit med om att en hund är rädd för mig. Hon tycker inte alls om mig, men Melissa går det bra med. Så sommarjobb räddat för Melissa. Hunden är en Lagotte som importerats från Italien.

3 kommentarer:

 1. Tycker det händer massor hos dig ju. Jag känner ofta att mitt liv är såååååååååå tråkigt. Skriver mest massa strunt men å andra sidan är det jag gillar att skriva så det passar ju bra!

  SvaraRadera
 2. Så ska du inte känna. Att inte skriva varje dag är ju faktiskt inget måste dessutom.

  Och visst har det hänt en hel del hos er. Kanske inte det skojigaste, men livet är inte alltid skojigt. Så är det här idag. Oron över vår moder jord får mig nedstämt här och man lider med dom alla som har det svårt i dessa dagar. Men vi får hoppas att det snart väder till det bättre igen ,så att alla får ett glatt och värdigt liv.

  Lycka till med tanden och katten…

  Var rädd om er och ha det gött. Kramiz

  SvaraRadera
 3. Kul att du kikade in hos mig också! :) - Det kan du göra fler gånger!
  Hoppas du vann en massa på bingon!
  Nu ska jag i säng. :D

  SvaraRadera