Sommar

Sommar

lördag 26 februari 2011

Cosplaydräkt till Upcon2011


Då har vi varit i Uppsala idag och köpt tyg till Melissas dräkt. Ena temat till Upcon 2011 ska vara Blackrock shooter. Hon ska även cosplaya någon till men ännu så länge har jag inte fattat vem.

Det är tur att hon är så duktig att sy , för av mig kan hon inte få någon hjälp. Sist jag sydde , körde jag rätt över fingret med symaskinen. Nålen gick av i fingret :) Så jag håller mig borta från symaskiner.

Det gick ovanligt bra att få tag i tyget. Melissas vän Jessica visste vart vi skulle hitta bra tyger. Hon ska också sy en dräkt och vara med på Upcon2011.Den här gången har jag inte anmält mig som funktionär, eftersom det är i Uppsala så behöver jag inte vara i närheten. Menar vi bor ju nära så det går alltid att få tag på oss med kort varsel.

Hade jag varit yngre hade jag också cosplayat, men nu passar jag bara som pokemon boll enligt Melissa ;P
Dom är ett helt gäng som ska gå tillsammans denna gång. Hon har lärt känna folk på rollspel sighter som ska vara med också. Så om jag förstått saken rätt blir det lite av sovsal här hemma. Men det är bara roligt.

Alltid roligt att kunna ställa upp för dom och hjälpa till. Sen är ungdomarna som deltar så himla gulliga i all sin ibland skrämmande utstyrsel är det världens goaste ungar.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt de verkar ha med det där!
    Kul att det är så nära att de kan sova hos er också. :)

    SvaraRadera