Sommar

Sommar

måndag 28 februari 2011

Vilket veckoslut


Förra veckan var ju inte så rolig som ni kanske förstått av tidigare inlägg. Men efter att jag lyckats med bedriften att få grannen att gå med på att lägga in sig, så ljusnade situationen. Vi hade ju dessutom jätte roligt Melissa,Jessica och jag i stan.

Men sen blev det lite jobbigt igen. Melissa fick jätteont i magen på lördags kvällen. Kl 2.30 på natten gick det inte längre . Bara att åka till akuten. Tur nog fanns det inga andra där så vi kom in fort.

Melissa blev undersökt och prover togs , men dom visade inget. Däremot krampade hela magen på henne. Så läkaren kände hur svälld magen var och hur den krampade. Hon fick kramplösande och de var starka.

Krampen släppte, men däremot hade jag en drogpåverkad tjej i bilen hem . Snövallarna var tigrar och andra konstiga saker. Sibyllas skylt som står en bit in i skogen var öppningen till helvetet. Ja hon såg mycket konstigt på vägen hem.

Väl hemma somnade vi ca kl, 6.00. Jag vaknade av telefonen 3 timmar senare. Medans jag sitter och pratar vaknar Melissa och spyr. Så antagligen är det någon konstig form av magsjuka min stackars tjej har.

Nu har hon börjat må bättre, kramperna är inte lika besvärliga och hon har inte spytt sedan söndags morse.

Måste nog säga att förra veckan är en vecka man inte så gärna gör om. Men nu är allt bra och den här veckan kan ju faktiskt bara bli bättre :)

3 kommentarer:

 1. Skönt att hon mår bättre, men jobbigt att sånt alltid ska dyka upp sent på kvällar, eller tidigt på nätterna!

  SvaraRadera
 2. Bra att hon är bättre nu! Allt händer sent på kvällarna av någon anledning mkt knepigt det där!

  Hoppas verklige denna veckan blir bättre än förr för dig Kram

  SvaraRadera
 3. Vi hade det tuffare veckan före, då Elin föll i koma två nätter, och jag fick sitta och kleta in glukos i munnen på henne.
  När vi höll på att fronta i onsdags sa hon:
  Mamma.... Det här var tredje gången på en vecka som jag höll på att dö, men det gick bra den här gången också. - Jag ska nog leva ett tag till.
  Ja, du min unge sa jag. Du ska leva länge till!
  Verkar vara lite stökigt för många nu förresten.
  Branden här i Tärnsjö har ställt till det för många som inte mår så bra, och ute i världen är det oroligt.
  Undrar om det är de där solstormarna som spelar in lite?
  Inte utan att man börjar undra faktiskt...
  Men nu ska det bara bli bättre! :)

  SvaraRadera