Sommar

Sommar

lördag 5 november 2011

Väderminnen


Konstigt att man glömmer hur det var förra året. Tycker att det varje år blir diskussion om när första snön kom.

Jag är totalt värdelös att komma ihåg sådana saker. Men så säger man åt någon att : Ja men förra året hade vi snö det här datumet. Då får man alltid mothugg och någon säger att man har fel.

Jag var nästan övertygad att vi hade snö det här datumet förra året men fler har sagt att jag haft fel. Men igår var jag hos en vän som faktiskt skrivit upp och den 22 oktober kom snön förra året.

Trodde väl det . Kommer ihåg hur vi bytte till vinterdäck och dagen efter kom snön.

Så nu sitter jag här och bara väntar......

5 kommentarer:

 1. Ja visst hade vi snö i början på november förra året. Sen försvann det inte förr våren lyckades komma :)

  SvaraRadera
 2. Månkarbo var nog tämligen ensam om det i så fall Nette. Här fanns ingen snö då enligt mina bilder och inte enligt SMHI:s karta heller. ;-)

  SvaraRadera
 3. vi hade snö också då den kom i oktober o släppte inte sitt grepp förräns i april nån gång så sitt inte o vänta nu ;)

  SvaraRadera
 4. Ett litet tips Nette, om man inte minns när snön kom förra året, kan man kolla i sin egen blogg. ;-)

  SvaraRadera
 5. Så konstigt att alla säger att det var snö redan i oktober. ALLA pratar om det, (även här i Tärnsjö) och jag hade inte kollat upp det. Men jag kan berätta att snön i Tärnsjö kom först 10/11. Men jag VET att NI fick snö tidigare. Blev så förvånad när jag läste Matts blogg en dag då minns jag, för där fanns kort med en massa snö, även om jag inte kom ihåg vilket datum det var.
  Hittade i alla fall det här i min blogg: http://karin.hermansro.se/2010/11/10/har-laserturken-varit-hr/ Och det var så vitt jag har kunnat läsa mig fram till i min blogg den första snön här. Men sen blev den kvar.

  SvaraRadera