Sommar

Sommar

onsdag 21 april 2010

Redan onsdag

Tänk att det redan är onsdag. Tycker inte jag gjort någonting alls denna vecka men det har jag naturligtvis. Men vilket minne jag har . Har redan glömt vad jag gjorde i måndags, alltså var det inget viktigt =) . Men igår var vi i Stockholm, Melissas födelsedagsresa. Hon fick den i present men vi har inte kunnat förrän igår.

Kommer ihåg hur det var när man skulle till Stockholm i hennes ålder, spänningen, glädjen och ivern. Nu inför resan är det mera , orkar jag?, för mycket folk, gud vad jobbigt , måste vi.
Men vi kom iväg , upp klockan 6 fixa frukost, göra sig iordning sen iväg till Tierp. Fortsatte med tåget till Stockholm, resan gick faktiskt bra. Melissa, Emma, Lotta , Emmas mamma och jag .
Melissa vet precis vad hon vill ha (ovanligt för en 15-åring) så det är bara att låta dem gå, medans jag och Elisabeth strosar runt. Hötorget är ett måste , bara lukterna är fantastiska sen går vi bara runt lite tills det är dags för lunch.Går in på en kinarestaurang men för lång kö tycker de andra, så det blir McDonalds.
Vilket jag tyckte var tråkigt för en gångs skull ute och vi äter McDonalds hum. Tjejerna drar iväg igen och vi fortsätter strosa runt. efter ett tag ringer Melissa mig och vill ha hjälp på affären Rio hennes favorit shop.
Vilket är ovanligt som mossig mamma brukar råden inte emottas med glädje men denna gång gick det bra. Efter nån timme till ska vi åka hem.
Går till centralen där jag frågar spärrvakten från vilket spår vi ska åka , han säger spåret vi går dit hoppar på pendeln diskuterar resan då en medresenär frågar oss, Ursäkta men vart ska ni VI SITTER PÅ FEL PENDELTÅG. Av vid nästa station på nästa tåg sen kommer vi rätt. Lite äventyrligt ska det ju vara.


Idag har jag varit med en väninna till veterinären med hennes hund. Brukar få agera privat chaufför åt henne. Bara det att hennes bilnyckel slutar fungera när jag har den.Alltså när man ska låsa eller låsa upp. Förra gången jag körde gick det inte att låsa när vi stannade vid ett ställe ,denna gång blev det lite panik. Var vid Ultuna och när vi skulle åka gick det inte att låsa upp. Vad göra . Plocka itu nyckeldosan flytta runt batterierna sen fungerade det. Har kommit överens att nästa gång får hon ta hand om nycklarna. Tydligen är jag inte kompatibel med hennes nycklar.

1 kommentar:

  1. Donken när ni är i Sthlm?? Är ni tokiga??
    Kul att ni kom på fel tog, roligare med lite äventyr :)

    SvaraRadera