Sommar

Sommar

onsdag 4 april 2012

Make up store Wake up storeHar ju inte direkt köpt mycket smink senaste åren, men det blir ju mer o mer till Melissa. Men vi har kommit överrens om att det finns ett ställe vi inte kommer köpa smink från i fortsättningen. MAKE UP STORE.

Behandlar man människor på det sätt som dom verkar göra kan jag inte stödja deras affär genom att göra inköp där längre.

Kalla fakta tv4 granskar i kväll 21,30 . Titta och bilda er eran egen uppfattning. Visst kan det finnas felvinklingar men då företaget inte är med och kommenterar så går jag på vad tv 4 säger och kommer som sagt inte stödja deras affärer i fortsättningen.

http://www.tv4.se/kalla_fakta
Den svenska kosmetikakoncernen Make Up Store har hyllats flera gånger om och år 2009 tilldelades de priset årets butikskedja av Svensk Handel. Men före detta franchisetagare har en helt annan bild av företaget. De berättar om slavliknande kontrakt och om hur de kontrollerades av företaget.

Kalla fakta har talat med ett 20-tal franchisetagare som sett sig tvingade att lämna kedjan och flera av dem är skuldsatta för resten av livet. Make Up Store har också kritiserats av organisationen Sveriges Franchisetagare som anser att deras franchiseavtal är oetiskt....Lurar Make Up Store sina franchisetagare?
Enligt inslaget står i dag flera tidigare franchisetagare med miljonskulder, bland annat efter att ha pressats av huvudkontoret och tvingats ta emot varulager som inte gått att sälja.
MAKE UP STORE VÄGRAR ATT UTALA SIG vi får kolla i kväll tv 4 21, 30

Make%20Up%20Store%20blev%20hennes%20fallhttp://www.dt.se/nyheter/falun/1.4585719-hon-kanner-sig-lurad-av-make-up-store

http://www.tv4.se/kalla_fakta
http://www.market.se/Brancher/Mode/Make-Up-Stores-i-Kalla-faktas-skampale/?ExpandComments=true

http://mattsjansson.blogspot.se/2012/04/nu-ska-jag-sluta-kopa-mitt-smink-pa.html

1 kommentar:

  1. Ja, det ska bli intressant och kika på detta. Kommer nog också att sluta handla där, synd då deras smink inte är djurtestat, hm.

    Hoppas allt bra med dig. Kramiz

    SvaraRadera