Sommar

Sommar

måndag 19 mars 2012

Ta det lugnt var det
Melissa fyller år idag och jag har haft häcken full =)

Upp i morse så vi kunde gratta henne på morgonen. Sen ut med Jerome innan kompisen kom för vidare färd till Tierp för matinköp.

Stressa runt i affärerna för vid middagstid skulle mamma och syrran komma. Handlade allt som behövdes inklusive födelsedagsbarnets önske middag. Pizzor som vi skulle förtära gemensamt senare på dagen.

Hem , packa upp och ut med hunden innan dom kom. Så var det det där med att inte ens bära ett mjölkpaket. Men det gjorde jag inte heller men däremot 6 välfyllda kassar mat skulle upp till lägenheten . Fanns för sjutton ingen annan till hands.

Efter ett tag kommer syrran och mamma och vi åker till Tierp igen. Mamma skulle göra sina månadsinköp.

En härlig pärontårta inhandlades till Melissa (som hon inte gillade)Så syster hade rätt i tårtval vi skulle lyssnat på henne. Maräng ska det ju vara. Men vi andra tyckte den var god.

Sen plötsligt kommer Melissa jätteglad för då ska hon bli bjuden på bio och ut och äta på kvällen med Jessica och Emma. Så hennes pizza ligger kvar i kylen till imorgon.

Hade även ett lätt vansinnesutbrott på hunden jag passar. Hade lagt halva min pizza på en tallrik på bordet för att micra. Går bara ut i hallen för att hämta något när jag kommer in har hund... tagit pizzan från bordet. Inte roligt, det värsta är att Jerome tror att det är honom jag blir arg på.Nu sitter vi här ensamma Matts och jag utan födelsedagsbarnet. Men hon har roligt och vi har en god tårta.

5 kommentarer:

 1. HOn har roligt och ni har tårta - en Win-Win situation :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis till dottern :)
  Hoppas hon fick en riktigt mysig kväll med tjejkompisarna :)

  SvaraRadera
 3. Tårtan ser ju fantastisk ut! Hoppas ryggen inte tog stryk av bärandet. Men i så fall kanske det hjälper med lite mer healing. - Vi kan ju hoppas i alla fall. :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till söta dottern och tror nog allt att hennes stora dag blev trevlig.

  Oj, oj, oj, ta det lugnt vännen min och inte bära tungt, hu. Ja, snabba är dom fyrfotade och utmanar man ödet, tja…. Vågar nog inte här säga mer, fnissar.
  Mins när min allra första Golden snodde min skinkmacka och då hade man bara vänt ryggen till i en mikrosekund och vipps så hade mackan gått upp i rök, he. Blev inte arg, ja på mig själv och lärde mig att ALDRIG mer lämna mackan ur synfältet, haha.

  Hoppas du inte fått mer känning av allt bärande och stressandet. Bamsekramiz

  SvaraRadera