Sommar

Sommar

söndag 25 mars 2012

Stor möter liten

Vi har under lång tid planerat att Robert , Monika och lilla Leia skulle komma och äta med oss. Men det har dykt upp något varje gång så det inte blev av. Men igår fick vi till det.


Robert är min brorson, men under hans barndom bodde han mycket hos oss. Så jag har alltid sagt att han är lite min unge =) Så när han fick barn blev ju jag faktiskt "farmor"

Hade lite betänkligheter hur det skulle gå med Jerome och lilla Leia. Jerome är ju lite klumpig och kan bli ivrig. Så han fick vara i köket direkt när de kom. Men när allt lugnat ner sig släppte vi ut honom.

Lilla Leia var inte alls rädd för den stora jättehunden utan hon bara gick fram och klappade. Jerome visste inte riktigt hur han skulle bete sig. Han hade aldrig träffat en sådan liten människa. Men han skötte sig bra, nästan lite blyg.

När dom skulle byta blöja på Leia blev hon arg och skrek, då var Jerome där och kollade upp så ingen gjorde illa henne. Då tystnade Leia och Jerome satt bredvid och höll koll så hon inte skulle börja gråta igen.


Leia var inte blyg alls och när hon fick syn på Melissa bara log hon och gick fram och tog hennes hand. Inte ofta man träffar någon med knallrosa hår. Sen skulle hon vara med Melissa och titta vad hon gjorde.

Var så roligt att få besök av dom och nu ska det inte ta lika lång tid innan vi träffas igen.

5 kommentarer:

 1. Djur och barn är oftast en härlig kombination. Båda har öppna sinnen så jag tror det är det som gör att det fungerar så bra mellan dem.
  Jättekul att ni fick en härlig dag tillsammans igår. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Men ÅH, så söt hon är! :)
  Och Jerome är förstås en riktig riddare, om än i "hundkläder". ;)
  Vill passa på och tipsa om en helt ny sidbytessida, där de första 100 som anmäler sig får gratis platinamedlemskapå livet ut. (Och än ser det bara ut att vara 41 som är registrerade, men det ändrar sig nog snabbt, så skynda att anmäla!)
  Det är ju inte så roligt att surfa på såna här sidbyten, men den här var faktiskt väldigt bra uppbyggd. Man vinner extra krediter när man surfar, man vinner rader till ett lotto, där man kan vinna visningar, det är surftävlingar, och ju mer man surfar, desto bättre surfratio får man. (Alltså hur många sidvisningar man får för varje besökt sida.) Det är dåligt med sidor att surfa runt bland än, men snart tror jag den här sidan kommer att bli det roligaste sidbytet.
  http://www.merbesokare.com/signup.php?2040

  SvaraRadera
 3. Djur är fantastiska och när det kommer till småfolk, så vet dom att man måste vara försiktig. Så gulliga ihop och härligt för dig att fått trevligt besök, då kanske du fick annat att tänka på än denna förbaskade värken.

  Ha det så gött. Kramiz

  SvaraRadera
 4. Roligt att se en bild på Robert, som jag inte har sett sen han flyttade från Morgongåva,han var en flitig besökare på Minken på den tiden.

  Janne som jabbat både avlönat och idéellt på Mnken sen starten för 20 år sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt det här när någon som inte jag känner, känner igen både Robert och Melissa =)

   Radera