Sommar

Sommar

söndag 18 mars 2012

Spagetti silen borta....igen
Livet med Matts har lärt mig att jag inte kan ta saker för givet. Som att ett durkslag används bara till att sila spagetti med mm.

Han får ju många ideer Matts. Som när vi hade fått massa kaffekannor, sockerkaksformar mm från farmor efter att hon flyttat.

Plötsligt en dag var dom bara försvunna , med dom min nyinköpta spagettisil från Ikea. Jag letade som en galning men den fanns ingenstans. Fick ta till mitt gamla durkslag i plast.

Efter en vecka kommer Matts hem med en "ny" lampa. Där är farmors kaffekanna, sockerkaksform, kakfat och min SPAGETTISIL.

Där fick jag förklaringen vart den tog vägen.

Köper ett nytt durkslag nästa gång jag är på Ikea.

Det fick jag behålla ca 1år innan det försvann. Denna gång blev det en taklampa =)Denna gång försvann även bestick.
Så alla ni som har lite gamla kakfat, kaffekannor, sockerkaksfomar och durkslag som ni vill bli av med vet vart ni kan lämna dom.

7 kommentarer:

 1. Hahahahaha... gud va fräckt!

  SvaraRadera
 2. De är så härliga de där lamporna! :)

  SvaraRadera
 3. Vart är vitlökspressen Nette ?

  SvaraRadera
 4. Skrattade så jag grät när jag kikade in till er. Ja, det är tur att du till slut fick ett svar på vart alla försvunna köksprylar tagit vägen, annars skulle du väll börja tro att det spökar och ta kontakt med det okända, ASG.

  Att få träna ditt allt, skulle vara en stor ära och en dröm som gått i uppfyllelse. En Schäfer, min absoluta favvo ras, ja, du kan ju tro att man här skulle vara i sjunde himmelen azzå, suktar. Skulle mer än gärna vilja bo granne med er, hm.

  Lider så med dig och vet vad du går igenom. Minns när man själv hade det som värst, när värken var så jävlig att man inget annat ville än och … ja du vet nog, stackare där. Här räcker det med att ta en sväng med draken för att få ryggmuskeln och krampa. Måste hela tiden tänka på alla rörelser så man inte får ryggskott, för det får man väldigt lätt efter diskbråcket har jag märkt, usch ingen höjdare.

  Nä, nu ska jag sluta att låta så jädra negativ, får ju dig att må ännu sämre, dumma mig här, hm. Bra att du går, även korta rundor och snart vänder det till det bättre när värmen kommer ska du se. Värmen hjälper i alla fall mig.

  Krya på dig vännen och massor av tröst kramizar // Marre

  SvaraRadera
 5. Coolt! Får jag låna Mats en stund?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du får bara ta han =)

   Radera