Sommar

Sommar

torsdag 4 november 2010

Tv en självklar sak!


I dagens samhälle är det en självklar sak att ha en tv. Helst ska man ha en platt tv. Med självklar menar jag att alla tar för givet att man kan köpa en.

Vi har inte ekonomi för att köpa, vi får inte köpa på kredit heller. Så när våran stora tjock tv gick sönder kändes det faktiskt ledsamt. Bara att bära in den lilla vi hade i sovrummet.

Jag är så pass närsynt så fast jag satt 1,5 m ifrån kunde jag inte läsa texten utan glasögon. Bildkvaliten är ju inte den bästa heller.

Men i helgen kommer en riktigt snäll vän över och frågar om vi kan tänka oss att ta emot en julklapp redan nu. Vi tittar på varandra och säger visst kan vi det.

Denna enormt snälla människa stod inte ut med att vi som är så filmtokiga sitter med en liten gammal tjock tv och tittar på film. Han har köpt oss en Sony Bravia 40tums platt tv. Faktum är att det nog var första gången jag grät för en present.

Tänk vilka härliga människor det finns. Måste erkänna att för mig är det en enorm känsla att titta på denna tv. Första vi tittade på var filmen The American med George Cloony

1 kommentar:

  1. Nu ryser jag nästan.
    Tänk vad härligt!
    Ni är så underbara människor, och jag blir så glad att ni fick en så fin present!

    SvaraRadera