Sommar

Sommar

söndag 21 november 2010

Söndag igen


Helt otroligt att veckorna går så fort.
Tycker inte jag hinner med. Har väl egentligen inte gjort något vettigt alls den här veckan. Ändå har det varit fullt upp.

I måndags var Melissa till tandspecialisten. För att kolla hur det gått med tandställningen. Hon var lite ledsen när vi åkte dit för hennes framtand är fortfarand sned. Det har dom sagt att vi kommer få bekosta själva. Men tandspecialisten beviljade henne tand ställning så hon får ordningen på framtanden . Bara för att hon kämpat på och varit duktig med nattställningen. Hon blev överlycklig och tackade som en liten galning. Roligt att se deras min, dom var tydligen inte så vana att barnen blir glada över beskedet att de ska få tandställning.Själv har jag fortfarande hemsk tandvärk, men jag ska ju dit på onsdag, så står ut med hjälp av värktabletter och ett j-kla dåligt humör. Men min familj tar det med ro för dom vet varför jag är grinig. Varnar även andra i min omgivning så jag inte gör mig osams med någon. Jobbigt för det påverkar sömnen.

Har varit till Tärnsjö i veckan också. Köpt läder på garverit. Träffade massor av gamla bekanta. Där känns det nästan som tiden stått still. Fick skjuts dit så tyvärr hann jag inte hälsa på dom jag ville ( förlåt Karin). Men jag ska till Tärnsjö på onsdag igen så då ska jag passa på . Ska till Akademiska med mor på torsdag.

Nu ska jag äta frukost så jag orkar med söndagen :)

1 kommentar:

 1. Du verkade i alla fall glad när vi pratades vid, även om det inte blev så länge. :D
  Vi får ta igen det där någon vecka när det inte är så stressigt. ;)
  Jag är väl den som ska be om ursäkt, men jag orkade verkligen inte vara vaken på onsdagskvällen.
  Det jag får trösta mig med är ett plus i lönekuvetet, men nog hade det varit roligare att sitta och surra med dig istället för att jobba i torsdags.
  Det var ju en "sån där dag" på jobbet också...
  Ja,ja... - Vi tar nog igen det någon gång.
  Vi ska försöka träffas här har jag och Uffe planerat på Facebook. :D
  Hoppas vi kan enas om en helg, då det passar både er, Uffe och mig, inom en inte alltför avlägsen framtid. :)
  Vore så himla kul!!!

  SvaraRadera