Sommar

Sommar

torsdag 29 juli 2010

Vargbiten
Stora nyheter. Flicka biten av varg i djurpark.

HALLÅ... Var var föräldrarna. Har man inte bättre pli på ungarna än att dom stoppar in fötter och händer i ett varg hägn. Då får man väl se till att vara med dom hela tiden och aktivt se till att de inte stoppar in några kroppsdelar.

Sen blir det uppståndelse när det händer något. Men man kan ju inte klandra någon annan än föräldrarna.Måste säga att min dotter skulle inte komma på tanken att stoppa in fingrar eller försöka nå djuren. Heller aldrig när hon var mindre. Barnen måste lära sig respektera djur.

Men det verkar som föräldrar tillåter att barn beter sig hur som helst samman med djur.


När Melissa var liten hade vi fortfarande Magic kvar. Han var gammal och lite stel. Melissa visste att man lät honom ligga ifred när han sov. Sen hade vi kompisar hemma med ett barn i Melissas ålder. Jag sa ifrån direkt att de inte fick låta henne klättra på min hund.


Vad händer ... jo naturligtvis låter de barnet klänga på hunden och han grymtar till. Alltså inte en morrning utan en grymtning och så reser han sig till följd av att ungen ramlar i golvet och föräldrarna blir upprörda. Påstår att han morrat och nafsat , vilket jag såg inte skedde.

Jag bara sa åt dom att de fick väl lära sig respektera djuren , han var ingen klängleksak. Hade sagt åt dom, så det var deras fel att det hänt att hon ramlat i backen.

2 kommentarer:

 1. Ja, visst är det underligt att det alltid verkar bli djurens fel om det händer något, fast de bara gör det som är naturligt ?

  SvaraRadera
 2. Åh herregud, äntligen en människa med en vettig åsikt!! (dvs samma som jag, he he)
  Det första jag tänkte när jag hörde den nyheten var "10 år, varför stoppar man in kroppsdelar innanför rovdjursstaket när man är så gammal" och "var var föräldrarna".
  Så fort något händer så blir det ramaskri och folk blir som galna och tänker inte längre förnuftigt. Det blir bara säkerhetstänk. Men om man tänker efter före så hade det inte behövt hända.
  /June på junebacken.se

  SvaraRadera