Sommar

Sommar

söndag 25 juli 2010

Regnig dag = slödag


Ibland är det roligt att sitta och gå igenom gamla kort. En dag som denna är det passande.

Hittade kort från solförmörkelsen sist det var, Melissa i pilothjälm som man kunde använda solskyddet på för att titta på solen. Gissa vi experimenterade för bästa sätt att titta på solen.

Eller när Jerome tagit över förarstolen i bilen. Ser hur beredd ut som bara den att köra iväg.Katten var jätte söt när vi fick henne. Hon var ju bara nån vecka så vi nappade upp henne. Ett bra jobb för Melissa.


Hittade även en fånig bild på Tiger, katten som semare fick hjärntumör och anföll mig. Så vi blev tvungna att ta bort henne. Men katten var söt så länge hon var frisk.
Hittade även kort från Melissas födelsedag förra året. Lite av tradition att sista tårtan ska ätas direkt med munnen från tallriken. Kladdgöra passande min dotter.


Sen finns det hur många bilder som helst när hon teatersminkat sig. Ett stort tema var Cats. För tillfället är det cosplay och Hatsune Miku som gäller


3 kommentarer:

 1. Hahaha!!!!
  Måste ju fråga ifall bilden på Tiger var tagen när hon var sjuk ?
  Hon ser inte så söt ut just där... :D

  SvaraRadera
 2. nej det var hennes välmående tid =)

  SvaraRadera
 3. Min mamma är lurig hon - hon sotade bara em glasbit och vips hade vi en världsabra grej att kika på solförmörkelsen i :)

  SvaraRadera