Sommar

Sommar

onsdag 16 juni 2010

Postkodkamp och gother
Vilken dag vi hade igår. Vaknade kl 4.00 på morgonen. Snacka om att det är i tidigaste laget. Brukar gå och lägga mig då snarare. Väckte tjejerna starx före kl.5
De såg inte så glada ut.

Men sen bar det av till Uppsala och Fyrishov.Väl där blev vi bjudna på kaffe, vatten, donuts och kakor innan vi satte oss på läktaren. Kändes behövligt då vi hade varit vakna några timmar då.

Vi blev med i Gävles hejarklack då vi hamnade på den sidan. Men det kändes ok motståndarlaget var Halmstad. Vi satt precis vid rullbandet som ledde direkt ner i dygropen. Lovar att det var ett bra ställe att sitta på. Riktigt kul tävlingsmoment, speciellt när man sitter så nära att man hör kommentarerna när de åker i .
Rolf hette killen som ledde publiken, så rolig . (enligt min lätt snuskiga humor). Men jag var inte ensam om att skratta så humorn gick hem hos de flesta.

Plötsligt fick han syn på Melissa : Wow vilka färger, visste du inte vilken du skulle välja. Säger han åt henne, hon bara skrattade och ruskade på huvudet. Weronika var ju målad som en goth dessutom så de syndes de två.

Tävlingarna var jättekul att titta på, men ni får inte veta vilka som vann förrän de visar det på tv =). I pauserna bjöd de på mer fika och korv. Hade även lite tävlingar och allmän utskänknig av godis.

De hade en tävling där publiken fick göra hejaklacks skyltar. Tjejerna gjorde en för Gävle. Melissa ritade. Det blev en liten djävul och Gävle ritat och skrivet på den. Den tävlingen vann de . Lät lite roligt när de utropade gotherna som vinnare.
Men Melissa vet att hon syns och är ok med det så de hade inget emot att kallas gother för dagen.

Faktiskt rolig upplevelse, blev bara lång dag. Vi bestämde oss att stanna hela dagen. Det var det värt.Skulle vilja berätta så mycket mer , men känns som jag inte kan utan att avslöja för mycket så jag slutar nu.

2 kommentarer:

  1. Meeen kom igen!! Berätta nurå ;)

    Kul ni verkar ha haft!!

    SvaraRadera
  2. Verkar jättekul ju !
    När kommer programmet att visas då ?

    SvaraRadera