Sommar

Sommar

lördag 20 februari 2010

Sportlov

Sportlovet har börjat JIPPIE eller. Här började det inte så bra. Melissa sjuknade in igår. Vi hade bestämt vi skulle ha en riktig härlig helg.

Jag åkte och handlade, köpte allt som behövs till en bra sushi. Även kött, grönsaker, såser mm till vår bords stekhäll. Sen åkte det ju med en massa annat godis som vi skulle ha i helgen. Nu fanns allt så vi ska ha en melodifestival kväll med mys och mat.

Kommer hem och Melissa ligger sjuk, halsont och feber. Hon somnade 9 igårkväll och sov till 11 imorse. Bara att omorganisera allt. Melissa för sjuk för sushi, blir en annan gång. Det som gäller för henne är milkshake, milkshake och milkshake.

Har inte hjärta att äta när inte hon klarar det, får hitta något hon inte tycker om.

Imorse hade jag förväntat mig snöoväder, men inte då. Jag som älskar riktigt tufft väder. Hade förberett med värmeljus, vatten i dunk och gasolköket. Men inte då , gick t,o,m att gå med hundarna utan att frysa. Så nu sitter jag här och bara väntar på stormen. Kan inte rå för att jag gillar när det är ett riktigt brakväder. Med förbehåll att jag får sitta inne och titta på det.

Har lyssnat på bidragen för uttagningen i kväll på melodifestivalen. 3 bidrag som var hyfsade. Darin ,Alkasar och tjejgruppen. Men måste säja att jag tycker att bidragen allmänt är rätt dåliga iår. Men det är bara min åsikt.

4 kommentarer:

 1. Att bidragen håller låg standard i år är du inte direkt ensam om att tycka...
  Stackars Melissa !
  Här ska jag ställa mig och göra lapskojs för första gången i mitt liv.
  Elin har piercaat tungan, och kan bara äta puread mat, och det är ju liksom pure från början, så det passar väl bra. =D
  Annars har hon kommmit på att det finns rätt god barnmat i burk också. =D
  Själv ska jag bara äta lite, för jag ska käka pizza senare i kväll, men det går jag bort och gör, så Elin slipper sitta bredvid och dregla...

  SvaraRadera
 2. supersnälla silver sara22 februari 2010 12:01

  låter inte kul stackars tjej , Annars ?

  SvaraRadera