Sommar

Sommar

söndag 10 juli 2011

Matts önskemåls utflykt


Igår var vi på en utflykt. Utflykten Matts ville ut på. Melissa och jag var inte speciellt sugna.

Stället han så gärna ville till kallas Jesusberget och ligger vid Tämnaren. Känns väldigt långt på cykel och sista biten får man gå. Inte det skönast så varmt som det var.
Vi tog oss iallafall dit och större delen av familjen var inte så nöjd, men Matts var glad.Tycker faktiskt det är fint där när man står på hällen och tittar ut. Även skogen som man går igenom är lite trolsk. Men att stå på klipporna och titta på svanar och andra fåglar är inte direkt vad vår dotter tycker är det roligaste.
På vägen hem hittade vi fina smultron som vi naturligtvis måste plocka. Inte min starka sida att hoppa över diken längre, men då ingen annan i familjen ville så fick jag lov att göra det.
Inte det smartaste att cykla med min gamla cykel som saknar bromsar. Går bra om inte det är någon som bromsar precis framför en utan att varna i tid. Jag tittade efter smultron på andra sidan vägen när Melissa stannade framför mig. Cyklade rätt in i henne men lyckades på något sätt hålla mig på benen. Räddade även henne med ett hårt grepp om hennes pakethållare så inte hennes cykel välte.
Men vi kom hem välbehållna och även Melissa och jag hade rätt roligt halva tiden (hemvägen).

4 kommentarer:

 1. Haha ja jag förstår om du blir lite avundsjuk ;))

  SvaraRadera
 2. Viktigt att Matts var nöjd i alla fall :)

  Men det ser i alla fall ut som att ni alla hade trevligt :)

  SvaraRadera
 3. Haha! Stackare, men något säger mig att det blev en minnesvärd utflykt ändå. :)

  SvaraRadera
 4. Skrattade gött åt eran äventyrliga utflykt. Men du, det är väl ändå inget bra att cykla utan broms, låter farligt… fast å andra sidan… allt som är farligt är konstigt nog roligare, hi.

  Ja men visst är det vackert med alla blomster, inte så viktigt att själv få plats, småler.

  Ha det gött och jo, din söta dotter ser verkligen misstänksam ut där hon sitter o kollar in Matts, asg.

  SvaraRadera