Sommar

Sommar

söndag 3 juni 2012

Skärpning nu
Tänk vad fantasilös man kan bli emellanåt. Har haft total idetorka och noll energi. Ska försöka skärpa mig =)

Här har jag inte kommit längre med halkolyckan. Juristen tittar över alla papper och ska säga sitt . Sen ville Tierpsbyggen ha ett möte mellan mig,Peab och dem. Så bara jag får veta vad juristen anser ska jag kontakta dem.

Tierpsbyggens nya approach är att någon ljuger haha och de anser att antingen jag eller Peab ljuger. Fick höra av dem att jag antagligen gått utanför sandade områden. MEN HALLÅ hur gör man när det inte är sandat.

Så nu inväntar vi fortsättningen.

Annars har livet gått sin gilla gång, eller kanske inte riktigt. Med valp i huset blir det allt annat än vanligt.

Man glömmer hur det är mellan gångerna. Jättegulligt med valp men allt som inte är så sött kan jag vara utan.

Man ska lära den att bli rumsren ( betyder att jag blir en hejare på trappor) Melissa har ju skola på dagarna så det blir mitt jobb då. Plötsligt börjar man höra gnagande ljud vart han än är. Möblerna mår inte riktigt bra hum. Sen får man rädda katten emellanåt mm.

Jerome är helt underbar mot Madara. Den lilla pesten ligger på Jeromes rygg och drar honom i öronen så pälsen lossnar. Men nu säger Jerome ifrån lite mer iallafall. Annars får man gå emellan. Men skönt att se att Jerome faktiskt är nöjd över sällskap.

Annars har jag haft problem med att hitta energi till saker. Inte orkat skriva, knappt orkat umgås med människor. Lagt mig klockan 9 på kvällen ( som älskar att vara uppe till 3 på morgnarna i vanliga fall) Men nu känns det som jag börjar återfå energi så nu ska det bli bättring här.
Kram på er.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du är dig själv snart igen Kram

    SvaraRadera
  2. Lite mycket hundar just nu eller
    Från en som vet !

    SvaraRadera