Sommar

Sommar

lördag 2 februari 2013

Melodifestivalen 2013 och jag är tillbaka

Förlåt mig min brist på inlägg, men med allt runtomkring har jag nästan känt motvilja mot att skriva och läsa inlägg. Men detta ämne bara måste jag skriva om. MELODIFESTIVALEN David Lindgren Skyline. En hyfsad låt , men känns lite som Erik Saade kopia .


Cookies N Beans Burning Flags. Passade inte alls in, var min spontana känsla. När man inte lyssnade ordentligt på texten var det bara burning flags som fastnade och det är inte ok.


Jay Jay Johansons Paris. Får känslan av att hamnat på ett Franskt cafe där man hör slamret från disken. Bestick som skramlar mot porslin.


Mary N`diaes Gosa, gosa.  Känns som den är skriven av Sean Banan men utan mening. Gosa, gosa är en totalt meningslös låt som bara är tjatig


Eric Gadd Vi kommer aldrig att förlora. Men vi kommer heller aldrig att vinna med den låtenYOHIO Heartbreak Hotel Nu är ju detta något som jag känner igen sedan många år. Kulturen har vävts in i mitt liv. När jag hör låten ser jag Silver Fang "Gin" kämpa mot björnen Akakabuto . I mitt tycke en av de bästa ikvällAnna Järvinen Porslin. Hon sjunger själv att det känns som SKIT och det passar perfekt på låten Michael Feiner &Caisa We`re still kids. Hade jag sluppit saxofonen så var den godtagbar

2 kommentarer: