Sommar

Sommar

lördag 5 maj 2012

Mötet med PEAB

I torsdags var jag på mötet med Peab, vilket var riktigt upplysande.
Han började med att säga att sandningsloggarna bara var att riva då de uppenbarligen inte stämde =) Men att han var ju tvungen att tro på dessa tills annat framkom. Vilket jag också anser, klart han ska tro på sina män.

Sen fick jag också veta att Tierpsbyggen var de som var skadestånds skyldiga enligt avtalen de har med Peab. Där har ju Tierpsbyggen hela tiden sagt att det var Peab. Även försäkringsbolaget trodde det men han hade frågat dem om de läst arbetsavtalet ordentligt . Så nu vet väl även dom att det är Tierpsbyggen som är ansvariga.

Känns som när man tittar på barn i en sandlåda, det var han nej det var han. Sandlådenivå men i bolagsform.

Dessutom hade Peab försökt få till ett möte med mig, Tierpsbyggen och dom. Men Tierpsbyggen behagar inte ens svara på det. Det tror jag på , för de har inte svarat på mina sista mail heller.

Så nu fortsätter kampen men inte mot Peab längre utan nu går striden mot Tierpsbyggen istället.

Ettrig som jag är ger jag mig inte ännu =)

3 kommentarer:

 1. Trägen vinner. Du har ju som hyresgäst fallit och skadad dig, inte bara en gång , utan flera gånger! Tom samma dag! Nå´n kompensation för att du råkat så illa ut måste du väl endå få.
  Dåligt av hyres värden är bara förnamnet!
  Stå på dig!

  SvaraRadera
 2. Det är bra stå på dig de har ju försäkringar för sånt där, vi fick in skadeståndsansökan på taxi ibland o det täckte ju försäkringsbolaget..

  SvaraRadera
 3. Trägen vinner som sagt, så kämpa på du. :)
  Jag är säker på att det kommer att lösa sig till sist, och du får en slant som plåster på såren.
  Förhoppningsvis leder allt det här också till att de kanske skärper till sig till nästa vinter. (Nu vet ju både PEAB och Tierpsbyggen om vad som gäller, och säkert kommer bostadsföretaget att vara lite mera på, och kolla så det blir sandat...)
  Kanske kan det rädda någon annan (eller dig) från att skada sig allvarligt då.

  SvaraRadera